menu

Családireceptkönyv.hu

Zöldfűszeres túrókrémmel töltött tojás


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


5-6 tojás keményre főzve, 25 dkg tehéntúró, snidling, medvehagyma, petrezselyem, provence-i fűszerkeverék, krémsajt, só, bors, kevés mustár, esetleg majonéz

Elkészítés:


1. A kemény tojásokat hosszában félbevágjuk.

2. A sárgákat kivesszük és elkeverjük a túróval, zöldfűszerekkel, krémsajttal.

3. Sózzuk, borsozzuk.

4. Tehetünk még bele ízlés szerint mustárt, majonézt.

5. Az elkészült krémet visszatöltjük a tojások fehérjébe.

Zöldfűszeres túrókrémmel töltött tojás

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Aszpik
Aszpik

1. A húslevest lezsírozzuk, és finom szűrőn átszűrjük. 2. Hozzáadjuk a zselatint, és alaposan elkeverjük, néhány percig állni hagyjuk. 3. A zselatinos húslevest kevergetve...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Adrien
Virslisaláta
Virslisaláta

A felaprított vöröshagymát összekeverjük a cukorral, az ecettel és a vízzel. Jól összedolgozzuk, majd másfél órát pihentetjük. A tejfölt összekeverjük a majonézzel és a mustárral,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Kaszinótojás
Kaszinótojás

1. Először a besamelmártást, vagyis a tejmártást készítjük el. A tejet fölforraljuk. A vajat egy kis lábasban fölolvasztjuk, és a lisztet megfuttatjuk rajta, de vigyázzunk, ne piru...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Adrien
Sonkás alagút
Sonkás alagút

A tejfölt a majonézzel összekeverjük, a tojást, az uborkát, a sárgarépát és a parizert kis kockákra vágjuk, majd beleforgatjuk. 1 dl vízben felfőzzük a húsleveskockát, feloldjuk be...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk