5-6 tojás keményre főzve, 25 dkg tehéntúró, snidling, medvehagyma, petrezselyem, provence-i fűszerkeverék, krémsajt, só, bors, kevés mustár, esetleg majonéz
1. A kemény tojásokat hosszában félbevágjuk.
2. A sárgákat kivesszük és elkeverjük a túróval, zöldfűszerekkel, krémsajttal.
3. Sózzuk, borsozzuk.
4. Tehetünk még bele ízlés szerint mustárt, majonézt.
5. Az elkészült krémet visszatöltjük a tojások fehérjébe.
1. A húslevest lezsírozzuk, és finom szűrőn átszűrjük. 2. Hozzáadjuk a zselatint, és alaposan elkeverjük, néhány percig állni hagyjuk. 3. A zselatinos húslevest kevergetve...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA felaprított vöröshagymát összekeverjük a cukorral, az ecettel és a vízzel. Jól összedolgozzuk, majd másfél órát pihentetjük. A tejfölt összekeverjük a majonézzel és a mustárral,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Először a besamelmártást, vagyis a tejmártást készítjük el. A tejet fölforraljuk. A vajat egy kis lábasban fölolvasztjuk, és a lisztet megfuttatjuk rajta, de vigyázzunk, ne piru...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejfölt a majonézzel összekeverjük, a tojást, az uborkát, a sárgarépát és a parizert kis kockákra vágjuk, majd beleforgatjuk. 1 dl vízben felfőzzük a húsleveskockát, feloldjuk be...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű