30 dkg natúr krémsajt, 1 piros kaliforniai paprika, 3 szál újhagyma, 1 közepes méretű sárgarépa, 1 cs petrezselyemzöld, ízlés szerint só, frissen őrölt fehér bors
1. A sárgarépát a nagy lyukú sajtreszelőn lereszeljük, az újhagymát karikára, a paprikát kockára vágjuk, a petrezselyemzöldet felaprítjuk, majd az egészet elkeverjük a sajtkrémmel.
2. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és pirítóssal tálaljuk.
A hagymát megpucolom, apróra vágom. A kockára vágott sonkát egy serpenyőben ropogósra sütöm. A creme frainche-t elkeverem a sajttal, zöldborssal, sonkával és a hagymával. Sóval íze...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű4 db tojássárgája M méret 0,5 tk. só 3/4 tk. cukor 1,5 tk. mustár fél ek. 1 ek. fehérborecet 3 dl étolaj 0,25 dl sima főző olívaolaj (étolajjal helyettesíthető) 0,25 dl extr...
Elkészítési idő: 20 perc10 adag Nehézség: Könnyű1. A puha vajat habosra keverem és belekeverem a darált főtt sonkát, majd borsozom.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézFokhagymás vaj Törjünk össze 4 gerezd fokhagymát, vágjunk apróra 2 teáskanál petrezselymet és ugyanennyi snidlinget, illetve készítsünk elő 2 teáskanál szárított bazsalikomot. Adj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű