- 30 dkg. csíkokra vágott sertésmáj
- 2 nagy fej hagyma
- olaj és zsír
- kevés apróra vágott paprika
- sűrített paradicsom
- őrölt bors
- kömény
- piros paprika
A hagymát vékonyra felkarikázzuk majd az olajon és zsíron megpároljuk. Félkész állapotban hozzáadjuk az apróra vágott paprikát és a sűrített paradicsomot. Amikor megdinsztelődött hozzáadjuk a májat, pici borssal és köménnyel ízesítjük, majd pici vizet öntünk rá és tovább pároljuk. Amikor kész a máj levesszük a tűzhelyről és piros paprikával szórjuk.
Jó étvágyat!
1. Egy 2 literes edényben vizet forralunk 3 kávéskanál sóval. 2. A forralás közben felaprítjuk a hagymát és olajon megpirítjuk. 3. A forrásban lévő vízhez hozzáadjuk a rizst....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A karaj szeleteket vékonyra kiklopfoljuk és megsózzuk. A hagymát apróra vágjuk és kis zsíron megdinszteljük, majd félrehúzzuk, hogy hűljön. A zsemléket vízbe áztatju...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hússzeleteket enyhén kiverjük, megsózzuk, borsozzuk és fél órán át pihentetjük. 2. Közben lereszelünk egy tálba 60 dkg hámozott burgonyát. 3. Reszelünk bele egy fej vö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A kicsontozott sertéskarajt szeletekre vágom, és vékonyra kiverem. 2. Sóval, borssal meghintem. 3. A gombát, a gépsonkát és a szárnyas májat egyforma kockára vágom....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz