1 kg pulyka zúza (tisztítva, darabolva)
1-2 fej hagyma
fokhagyma
só, bors, vegeta, pirospaprika
1 paradicsom
1 paprika
A hagymát kis kockákra vágom, a zúzát megpucolom és egyenletesen összevágom.
Az olajban a hagymát megpirítom, rádobom a zúzát, fehéredésig pirítom, majd befűszerezem.
Ráteszem a paradicsomot és a kis darab paprikát, majd fedő alatt készre főzöm.
Nokedlivel és fejes salival tálalom.
A hagymát és a gombát vágd apró kockákra, majd egy kevés kókuszzsíron pirítsd meg először a hagymát, majd add hozzá a gombát. Addig süsd, míg elfő a leve. Közben reszeld le a sa...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A combokat kettévágjuk, besózzuk, fűszerezzük, és 30 percre félretesszük. 2. Ha már jól átjárták a fűszerek mindegyik darabot becsavarjuk egy szelet szalonnába. 3. Kiken...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz-Minden hozzávalót elkeverünk,beleforgatjuk a húst és 1 éjszakára hűtőben pácoljuk - 200 C-on a levével locsolva sütjük meg - Gyümölcssalátával tálaljuk
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. Akármelyik változat készítése mellett is döntöttünk, a csirkeszárnyakat, ha maradt volna rajtuk szőr vagy toll, lekapargatjuk, majd hegyes végeiket is lecsapjuk. Leöblítjük, les...
Elkészítési idő: 1,5 h Nehézség: Közepes