menu

Családireceptkönyv.hu

15 perces uborkakompót


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1kg apró uborka
1 csokor kapor
1 fej fokhagyma
3-4 szem boróka bogyó
mustármag
fekete bors
1 kanál só
1 kanál 20% -os ecet
annyi víz ami ellepi az uborkát

Elkészítés:


!A vízbe rakom a sót,ecetet és a fűszereket majd felforralom.Belerakom a tisztított és bevágott uborkákat a kaprot és a fokhagyma gerezdeket.Együtt újra forralom majd hagyom kihűlni és utána lefedve hűtőbe rakom. Estére már kész a ropogós friss uborka!!

15 perces  uborkakompót

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Sültpaprika
Sültpaprika

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Kovászolt piros paradicsom és paprika
Kovászolt piros paradicsom és paprika

Előkészítem az 5 l üveget, kimosom és ki forrázom. A paradicsomot, paprikát váltott vízben megmosom, le csurgatom. Az üveg aljára egy csokor kaprot helyezek, majd rétegezve óvatosa...

Elkészítési idő: 1
Nehézség: Könnyű
share
Hordós savanyú
Hordós savanyú

1. A hordóba folyamatosan tesszük a zöldségeket.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Ecetes hagymasaláta
Ecetes hagymasaláta

A hagymákat megtisztítjuk és felszeleteljük, majd lesózzuk és hagyjuk 2 órát állni. Felforralunk 1 liter vizet és hagyjuk kihűlni, majd belekeverjük az ecetet, a cukrot, a korri...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk