1 kg filézett csirkemell ,
20 dkg bacon szalonna,
20 dkg gépsonka ,
20 dkg sajt , só
A megmosott húsokat hosszában kettévágjuk, kiterítjük, bevagdossuk és kikloffoljuk
Enyhén megsózzuk
Ráhelyezünk 2 szelet sonkát 2 szelet sajtot
Szorosan rolád formába tekerjük, hústűvel összetűzzük
Két szelet baconszalonnával körbetekerjük
Egy mélyebb tepsibe egymás mellé rakjuk, majd kb. 1 dl vízzel leöntjük
Lefóliázzuk
Sütőben 200 fokon kb. 30 percig sütjük, sörrel meglocsoljuk, és további 20 percig sütjük
10 percig fólia nélkül sütjük, hogy megpiruljon a baconszalonna
1. Egy tálban összekeverjük a pác hozzávalóit. 2. Megmossuk a csirkeszárnyakat és a pácba rakjuk őket, legalább 3 órára, de akár egy éjszakára is hagyhatjuk pácolódni őket. 3. A...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA fűszereket, a mézet és a mustárt az olajjal öszekevertem, a csirkedarabokat beleforgattam, kevés vizet aláöntve tepsibe raktam. Majd 200 fokos sütőben alufóliával letakarva, 30 p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejszínt, a krémsajttal, a tojással és a sóval egy kézi habverő segítségével alaposan kikeverem, majd hozzáadom a lisztet és csomómentesre kavarom. A csirkemellet szélesebb cs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet megmosom, apró kockákra vágom, picit megsózom, megborsozom, összekeverem és állni hagyom egy kicsit. 2. 3 evőkanál tejfölt + a tojásokat a 3 evőkanál liszttel, +...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű