• 1 bögre darált mák
• 1 bögre porcukor
• 1 bögre liszt
• 1 bögre tej
• 1 tojás
• csipet só
• 2 evőkanál olaj
• kiskanálnyi sütőpor
A hozzávalókat keverd össze, majd öntsd kivajazott és kilisztezett tepsibe. Közepesen meleg sütőben 15-20 perc alatt süsd meg.
A gesztenyét, kekszet, cukrot, rumot a tejjel összedolgozzuk és egy kapcsos tortaforma (26 cm-es) aljába nyomkodjuk. A pudingokat a cukorral, tejben sűrűre főzzük. Ha langyosra hű...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűAz egész tojásokat a cukorral (vaníliással is) kikeverni, belekeverni a kefirt, apránként a sütőporral elkevert lisztet is beletenni. Illik bele: meggy, ribizli, savanyú gyümölcs...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA rizst feltesszük főni a vízben. Amikor beszívta az összes vizet, akkor hozzáadjuk a vajat, és felöntjük a tejjel. Teszünk bele kevés cukrot, és vaníliás cukrot. Időnként megkever...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA töltelékhez a darált diót és a porcukrot összekeverjük. Adható hozzá mazsola is. Az élesztőt a hideg tejben elkeverjük. A lisztben elmorzsoljuk a vajat, hozzáadjuk a porcukrot...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű