lencse,borsikafű,babérlevél,szódabikarbóna,só,cukor,liszt,olaj,tejföl
A megmosott lencsét vízben feltesszük főni, borsikafű, babérlevél,szódabikarbóna,cukor és só fűszerezésével.
Megpuhulása után berántani , majd tejföllel ízesíteni!
A karalábét megtisztítom, a torma leveleket alaposan megmosom a vastag ér részéből levágok. A darált húst ízesítjük, bors, füstölt piros paprika, ízvarázs, vörös hagyma, fokhagyma...
Elkészítési idő: 1,5 ó Nehézség: NehézFelaprítjuk a hagymát és a kaprot úgy, hogy nagyobb darabok ne maradjanak benne. Olajon megpirítjuk a hagymát, teszünk bele egy kevés sót, majd erre a pirított hagymára rátesszük...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágtam es kevés olajon üvegesre pároltam. Hozzaadtam a kockára vagott krumplit,és jol összekevertem. Sóztam,borsoztam,paprikáztam, és hozzaadtam a babérlevelet i...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA zoldborsot enyhen sos vizben meglobbantottam, utana leszurtem A hagymat aprora vagtam, es keves olajon megparoltam Hozza adtam a zolsborsot, felontottem keves vizzel, es puhara...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű