6 főtt tojás, 20 dkg sonka, 2-3 savanyú uborka, 1 zöld paprika, 1 fej lila hagyma, 1 alma
1 doboz joghurt, 1 tasak zselatin, 1 húsleves kocka, majonéz
A szilárd hozzávalókat apró kockákra vágjuk, egy tálban összekeverjük.
A joghurtban elkeverünk 1 evőkanál majonézt.
A húsleves kockát 1 dl forrásban lévő vízben feloldjuk, majd a zselatint belekeverjük.A zselatinos húslevest belekeverjük a majonézes joghurtba és az egészet a szilárd dolgokhoz keverjük.
Hideg vízzel kiöblített őzgerincformában, folpackkal letakarva egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
A húsleveskockákat 1 liter vízbe morzsoljuk, felforraljuk, és hagyjuk kihűlni. Az előző este beáztatott lencsét hideg vízzel leöblítjük, utána a felkockázott szalonnával és a tarjá...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet félbevágjuk és vékonyan felcsíkozzuk, majd fűszerezzük sóval, borssal, chilivel és picit állni hagyjuk. Közben a kínai kelt feldaraboljuk, a paprikát felcsíkozzuk,...
Elkészítési idő: 23 perc Nehézség: NehézA zöldségeket megmostam, megtisztítottam, feldaraboltam és soronként leraktam,a gépsonka szeletekkel együtt. Olívaolajjal, citromlével meglocsoltam. Hűtőbe tettem 1-2 órára, ho...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűZselatinból aszpikot készítek, 1 dl vízhez két púpos evőkanál zselatint teszek, majd felforralom.Ezt célszerű decinként elkészíteni, mivel hamar megszilárdul, melegen dolgozunk vel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű