0,5 kg túró, 2 tojás, 1 zacskó vaníliás pudingpor, 1 kis poharas tejföl, 1 citrom héja, fél citrom leve, 2 csomag vaníliás cukor v vanília, ízlés szerint 4-5 csapott evőkanál xilit vagy valami édesítő
Mindent összekeverni, elnyomkodni a túrót. Sütő papírral bélelt tortaformába sütni. 200 fokra előmelegített sütőbe tenni, 150-160 fokra levenni. Kb 25 perc, amikor kezd a teteje színt kapni kész. Kinyitni a sütő ajtót résnyire és még 5 percig bent marad. ;)
A tojások fehérjéből kemény habot verünk, majd a cukrot és a tojások sárgáját is beledolgozzuk. A diót, a sütőport és a lisztet összekeverjük és beleforgatjuk a habba, rumaromával...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vaníliás pudingot 3 dl tejjel és 3 evőkanál cukorral sűrűre főzzük.Ugyanígy járunk el a csokis pudinggal is ugyanígy járunk el. A vaníliás és a csokis pudingot, miközben...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat ketté választom. A zsemléket úgy vágom el, hogy a felső fele legyen kisebb, ez lesz a kalapja. A zsemlék belsejét kivájom, és összekeverem a tojássárgákkal, a túróv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű