2 közepes cukkini
2 gerezd fokhagyma
5 dkg fetasajt
1 tojás
liszt (amennyit felvesz)
Só, bors
kevés olaj a sütéshez
A cukkinit megmossuk, végeit levágjuk, és nagy-lyukú reszelőn lereszeljük. Sózzuk-borsozzuk, hozzákeverjük a tojást, a zúzott fokhagymát, az összemorzsolt fetasajtot, és annyi lisztet amennyit felvesz.
Egy serpenyőbe kevés olajat, majd a masszából halmokat rajunk bele. Mindkét oldalát pirosra sütjük.
A felmelegített olajon megfuttatjuk a köményt, majd üvegesre dinszteljük az apróra vágott hagymát és zöldpaprikát. Beletesszük a fűszerpaprikát, pici vízzel felöntjük. Beledarab...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A csicseriborsót beáztatjuk egy éjszakára, másnap lecsöpögtetjük, aprítógépben finomra daráljuk. 2. Hozzáadjuk a tojást, az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát, fűszereket,...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűPadlizsánokat bevagdosom úgy hogy legyezőszerűen ki tudjam nyitni, közé paradicsomot és mozzarellát teszek, Himalája só,bors, oregáno, bazsalikom, pofonöntőm olívaolajjal,majd előm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz édesburgonyát megmossuk és héjastul kisebb kockára vágjuk, sózzuk-borsozzuk, meglocsoljuk kevés olívaolajjal és 200 fokos sütőben megsütjük. A gránátalmát kettévágjuk és egy fak...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű