Vöröshagyma, gomba, , rizs, libamáj, só, bors, zöldborsó, petrezselyemzöld, sajt.
Személyenként 3 dkg gombát, kevés. reszelt hagymával zsíron puhára párolunk. Ezalatt 8 dkg rizst elkészítünk a körítéshez hasonlóan, majd tálalás előtt apró szeletekre vágott 8 dkg libamájat hirtelen forró zsírban megsütünk és a gombával együtt a rizshez keverjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Tehetünk bele apróra vágott petrezselyemzöldjét és pár szem párolt zöldborsót is. Nagy, kétágú pecsenyevillával keverjük össze, mert a kanáltól összetörik a rizs. Formába nyomva borítjuk a tálra és reszelt sajtkoszorúval tálaljuk
1. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, kockákra vágjuk, és megfőzzük. Közben a szilvát megmossuk, kimagozzuk. A burgonyát leszűrjük, áttörjük, hagyjuk kihűlni. 2. Nagy lábosban...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felhasznált alapanyagokról: A besamel mártás receptjét itt olvashatod. Hígabb besamelt használj, tehát csapott vagy éppen hogy púpozott evőkanál liszttel számolj. Az eredeti...
Elkészítési idő: 1 óra 25 perc Nehézség: NehézA vöröshagymát apróra vágva aranysárgára pirítjuk. Tűzről lehúzva megszórjuk fűszerpaprikával, és kevés meleg vízzel felöntve, simára keverjük. Kissé összepirítjuk a hozzáadott, ap...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát az olajon megdinsztelem, majd belenyomom a fokhagymát is. Közben legyalulom a megtisztított cukkinit, besózom. A sótól jól kicsavarva hozzáteszem a hagymáh...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű