1 tk. MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
ízlés szerint só
1 kg csirkemáj
2 csomag (40 dkg) bacon szalonna
kevés olaj
őrölt ízlés szerint bors
A májat megtisztítjuk és hideg vízbe áztatjuk, majd papírtörlőre szedjük, megszárítjuk.
Egy edénybe kevés olajat teszünk, beleszórjuk a fűszereket, majd beletesszük a csirkemájat pár órára.
A májakat egyenként baconbe tekerjük és zsírozott tepsibe tesszük, lefedjük fóliával, majd megsütjük.
A fóliát csak a sütés végén vegyük le, hogy ne száradjon ki.
A megpucolt vörös- és fokhagymát felaprítjuk, a húst felkockázzuk, sózzuk és borsozzuk. Vastag aljú fazékban kevés olajat hevítünk és kb. 5 perc alatt megsütjük ra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKenyér,vaj,szép vékonyan a fasírt massza és sajt. Olyan 10-15 percig sütni.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kovász hozzávalóit egy tálba mérem. Összegyúrom és letakarom. 1 éjszakára otthagyom a konyhapulton. Másnap a kovászra rámérem a tészta hozzávalóit. Kb. 10 percig dagasztom. A...
Elkészítési idő: 215 perc Nehézség: NehézA kápiát csíkokra vágjuk, a cukkinit pedig lereszeljük. Egy serpenyőben felmelegítjük a zsiradékot és megpirítjuk benne az asafoetidát. Hozzáadjuk a kápiát és a cukkinit, és keverg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű