1 tasak MAGGI Fortélyok tésztára Bolognai spagetti alap
1 dl tejszín
2 evőkanál étolaj
30 dkg zöldborsó
125 g rizs
25 dkg darált hús
5 dkg Mozzarella sajt
A sütőt melegítsük elő 200 fokra, a rizst pároljuk meg, majd a zöldborsóval együtt és tegyük egy hőálló tálba.
A darált húst kevés olajon pirítsuk meg, adjunk hozzá a 4 dl vizet, 1 dl tejszínt és a MAGGI Tésztás fortélyok Bolognai spagetti alapot, majd főzzük együtt a forrástól számítva kb. 1 percig.
A darált húsos szószt öntsük a tálba, a rizs és a zöldborsó tetejére. Fedjük be mozzarella szeletekkel és süssük 35 percig.
Olajon üvegesre pirítjuk a hagymát.Beletesszük a darált húst kicsit pirítjuk majd felöntjük 2 dl vízzel majd kicsit főzzük.Mikor főtt el a vízből és a hús már majdnem kész hozzáadj...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA karfiolt rózsákra szedjük, és megfőzzük sós vízben. A húst felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, esetleg sültcsirke fűszersóval is ízesíthetjük. Serpenyőben vajon kisütjük. Közben...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát héjában megfőzzük, még melegen meghámozzuk, és ha kihűlt, karikákra vágjuk. A házisonkát apró kockákra daraboljuk. A tejfölt a tejszínnel, a tojássárgájával, a sóval és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kenyérnek vágjuk le a héját, a belét kockázzuk össze. A hagymát pucoljuk meg, reszeljük le. A lereszelt hagymát – a levével együtt – öntsük a kenyérre, forgassuk vele össze. H...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű