1 db édes paprika
2 db paradicsom
1 db kígyóuborka
20 dkg trappista sajt
4 doboz (kis doboz) kefír
20 dkg párizsi
2 csomag ezersziget öntet por
A zöldségféléket, a párizsit és a sajtot kis kockákra felvágjuk, majd összekeverjük.
A kefírt egy edénybe öntjük, az ezer sziget öntettel összekeverjük.
A zöldségeket, a sajtot és a párizsit hozzákeverjük.
Azonnal fogyasztható, nagyon kellemes saláta.
A céklákat alaposan megmossuk, majd meghámozzuk. Közepes lyukú reszelőn lereszeljük, tálba tesszük. A salottát hajszálvékony karikákra vágjuk, hozzáadjuka reszelt céklához. A vin...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit és az almát kockákra, darabokra vágjuk, a csemegeuborkát karikára, a sárgarépát lereszeljük. Egy tálba rakunk mindent bele, sózzuk, öntsük rá a majonézt, majd keverjük...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűAz uborkát megmossuk, majd héjastól nagylyukú reszelőn lereszeljük. Jól besózzuk és állni hagyjuk. 10-15 perc után alaposan kinyomkodjuk. Hozzáadunk 1-2 ek majonézt, apróra vágott...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűELKÉSZÍTÉSE: Massza: a reszelt almára locsoljuk a citromlevet, hozzákeverjük a majonézt, tejfölt. Saláta levelekkel kibélelni a salátás tálat, először a masszából teszünk a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű