4 dl tej
25 dkg darált dió
25 dkg porcukor
3 ek. kakaópor
2 cs. vaníliás cukor
10 dkg kókuszreszelék
2 db rumaroma
1/2 kg darált keksz
A kekszhez hozzáadjuk a diót, a porcukrot, a kókuszreszeléket, a vaníliás cukrot, a rumaromát, valamint a kakaóport és annyi tejjel gyúrjuk össze, hogy ne legyen se túl lágy, se túl kemény.
Golyókat formázunk belőle és a kókuszreszelékben meghempergetjük.
A lisztet összekeverjük a cukorral, sütőporral, vaníliás cukorral és a kakaóporral, majd jól összedolgozzuk a vajjal és a tojássárgájával. 2 részre osztjuk a tésztát, rúddá form...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat jól összedolgozzuk, A tésztából diónyi gombócokat formálunk, és egy sütőpapíros lemezhez nyomjuk egy picit, hogy az alja sima legyen. Előmelegített sütőben {180 fok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűRendkívül egyszerűen és gyorsan elkészíthető. A hozzávalókat pontosan kimérjük, majd néhány mozdulattal egy mély tálban elkeverjük. A kapott masszát zsiradékkal kikent vagy papírfo...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA gesztenyemasszát átnyomjuk a krumplinyomón, vagy villával alaposan összetörjük, majd hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot, a rumot, és robotgéppel simára keverjük. A csokol...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű