1 teáskanál MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
2 evőkanál szójaszósz
1 lapos teáskanál reszelt gyömbér
őrölt ízlés szerint bors
1 evőkanál mustár
1 dl méz
fél dl balzsamecet
2 dl paradicsompüré
1 dl száraz vörösbor
1 közepes aprítva vöröshagyma
1 evőkanál olívaolaj
1 kis fej aprítva fokhagyma
80 dkg szeletelt hús
A hússzeleteket 1 napra a pác hozzávalóiból elkészített pácban állni hagyjuk a hűtőszekrényben.
Egy tepsit kiolajozunk, beleöntünk 1/2 dl vizet, 1/2 dl száraz vörösbort és belehelyezzük az előző nap bepácolt húst a páclével együtt.
Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 60 perc alatt puhára sütjük.
Az első 20 percben alufóliával letakarva sütjük és sütés közben a húst néhányszor megforgatjuk.
Az elkészült ételt burgonyapürével és salátával kínáljuk
7.Fokhagyma tisztítás Könnyebben meg tudsz szabadulni a fokhagyma héjától, ha előzőleg 15 másodpercre beteszed a mikróba. Ezután már gyerekjáték a fokhagymapucolás. 8.Gyógynövé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA brokkolit és a karfiolt kisebb rózsákra szedjük, a sárgarépát, felkarikázzuk vagy felkockázzuk. A tojásokat összekeverjük a lágy vajjal, tejszínnel, búzadarával, és liszttel....
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűEzeket összekeverni és 5 csapott evőkanállal kell egy liter forró vízbe tenni. 10 percig állni hagyjuk. Minden szoptatás előtt egy bögre teát igyál. Ne főzd csak forrázd. Sok tejet...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű