20 dkg virsli (8 db)
8 hot-dog kifli
3 ek mustár
3 ek ketchup
1 kis fej vöröshagyma
25-30 dkg sajt
1 ek napraforgó olaj a tepsi kikenéséhez
metélőhagyma a díszítéshez
A virslit hosszában bevagdossuk, majd beleszurkáljuk a sajt darabokat.
A kifliket félbevágjuk hosszában, majd megtöltjük mustárral és ketchuppal, megszórjuk apróra vágott hagymával, majd 1-1 vékony szelet sajtot teszünk rájuk.
A sajtra tesszük a virsliket, majd egy olajjal kikent tepsibe egymás mellé rakjuk, sajtot reszeltük rá és addig sütjük, amíg a sajt meg nem olvad.
Sós, felforrt vízbe beleszaggatom. 5 percig főzöm. Ne álljon a tészta bekeverés után.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1. Végy egy húsvéti kertben ücsörgésre éhes családot. 2. Ültesd be őket a Puntóba 3. Irány Balassagyarmat 4. Elő a kerti felszereléssel 5. Pakold ki a Puntóban szállított fens...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat kikeverjük és ebből az adagból két vastag lepény jön ki! Elég nagy adag. Lassan sütjük alacsony fokozaton! Majd miután sikerült átfordítani betöltjük az egyik olda...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejföl valójában oltott (savanyított) tejszín. A teljes tejből nagyanyám a legszínét leszedte rögtön fejés után, ebből készült a vaj, aztán a tejet korsóba vagy szélesszájú kanná...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes