100 g vaj
100 g mártás (besamel)
200 g gépsonka (szeletelt)
50 g torma (ecetes)
A habosra kevert vajhoz, hozzákeverjük a hideg, sűrű besamelt. Ízesítjük és krémmé keverjük.
A szeletelt gépsonkát ezzel betöltjük, olvasztott aszpikkal lefényezzük, majd dermesztjük.
Az első és legfontosabb teendőd a tojásfőzés. Keress egy megfelelő méretű lábast, amiben kényelmesen elférnek majd a tojások. és egymástól nem zavartatva főhetnek. Ha elkészültek -...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűÉrett, de azért még kemény paradicsomokat választunk. Vékony karikákra szeljük és rétegezzük a hajszálvékonyra szelt vöröshagymával úgy, hogy soronként meghintjük egy kevés sóval é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz uborkát alaposan megmosom, lereszelem /nem kell meghámozni/, megsózom és állni hagyom egy kicsit. Addig, megtisztítom és apróra vágom/reszelem a fokhagymát. A joghurtot, az olaj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA májat kevés vízben megfőzzük, majd hagyjuk hűlni és felszeleteljük, egy tálba tesszük. A főtt tojásokat is felszeleteljük és a tálba tesszük. A hagymát és a petrezselyemzöldet ap...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű