maradék sült csirkemell vagy comb
3-4 levél medvehagyma
1 nagy doboz joghurt
1 db kígyó uborka
2 db paradicsom
1/2 fej saláta
2 db paprika
1 db hegyes erős paprika /elhagyható/
1 cs piros retek
olíva olaj
só
őrölt fehér bors
A sült csirkemellről leszedjük a húst és csíkokra vágjuk. A zöldségeket tetszésünk szerint feldaraboljuk.
A salátaleveleket nagyobb darabokra tépjük. A medvehagymát apróra vágjuk. A joghurtot kikeverjük sóval, borssal és a medvehagymával.
A zöldségeket összekeverjük. Tálalásnál a tálat kibéleljük a salátával, ráhalmozzuk a zöldségeket, olíva olajat csepegtetünk rá.
Rátesszük a csirkemell csíkokat és meglocsoljuk a medvehagymás joghurttal.
A tojást keményre főzzük, megtisztítjuk, és kihűtjük. A zöldfűszereket apróra vágjuk a retket, és a zellerszárat vékony csíkokra szeleteljük, a sárgarépát lereszeljük. A joghurth...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűVágd apróra a saláta összetevőit. Keverd össze a mézet a balzsamecettel. Majd öntsd le a salátát a dresszinggel.
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűEgy tálban keverjük össze a saláta összes hozzávalóját, és alaposan forgassuk össze. (Fontos, hogy reszelés után azonnal locsoljuk le az almát a citromlével, különben megbarnul.)...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánt faszénparázson vagy a forró sütőben, gyakran forgatva puhára sütik. A bőrét még forrón lehúzzák, húsát felszeletelik. A zúzott fokhagymával, a megtisztított, apróra vá...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű