50 dkg
pulyka hús
2 db pritamin paprika
1 hagyma
8 db gomba
2 rèpa
10 dkg szalonna
1 cukkini
Só,Bors
Olaj
Pálcika
Pulykahúst kockára vágjuk,a hagymát, rèpát,szalonnát kockára vágjuk,cukkinit negyedelve, fèl cm-re vágjuk.
A pritaminpaprikát 3X3 as kockára,gombát nagyobb darabokra vágjuk.
A pálcika 2 vègère gombát teszünk közè pedig felszurjuk a húst, paprikát,hagymát.
A saslikot sózzuk borsozzuk serpenyőben lefedve pici vizzel,megsütjük,mikor a hús puha, fedő nèlkül megpiritjuk kicsit.
Egy másik serpenyőben,a répát ,cukkinit,hagymát kevés olajon,megpirítom,majd a saslikkal tálalom.
A kacsacombokat megmossuk,majd lecsepegtetjük a vizet és sóval és frissen őrölt borssal befűszerezzük. A rozmaring levélből apróra vágunk egy kávéskanálnyit, és egy tányérban az...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1 A szósz összeállításával kezdünk. Mérjük egy tálba a mézet, cukrot, szójaszószt. 2 Adjuk hozzá a gyömbért, a Microplane-en papír vékonyra szeletelt gyömbért, nyomjuk bele a f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szárított gombát beáztatjuk. A pulykacombot sózzuk, borsozzuk, és kizsírozott tepsire fektetjük. A vöröshagymát felszeleteljük, és a fokhagyma gerezdjeivel együtt a hús köré szó...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemellet sózom,borsozom és pirospaprikás lisztbe forgatom. Egy lábasban vajon hirtelen elősütöm a húsokat,legyen egy kis színe. Visszateszem a lábasba mindet, öntök alá kb 1...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Közepes