később
később
A hagymát megpucoljuk zsíron dinsztelem majd a paradicsom pürét,a fokhagymát és kicsit átmosva a savanyú káposztát ,fűszereket,sertés lábat ,füstölt húst felöntve vizel oda rakom f...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A húst kiverjük, és megsózzuk. 2. A gombát és a petrezselymet felaprítjuk, a sonkát vékonyra szeleteljük. 3. A fokhagymát összezúzzuk. 4. A húst beleforgatjuk a felv...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Kicsontozzuk és felszúrjuk a sertésdagadót. 2. Tejbe áztatjuk a zsemlét és jól kinyomkodjuk. 3. Kevés zsírban megfonnyasztjuk a finomra vágott vöröshagymát, hozzáadju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz anyagokat ledaráljuk, összekavarjuk, majd rudakat formálva prézlibe forgatjuk. Fogyaszthatjuk sütés után azonnal, vagy későbbre eltéve lefagyasztjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű