- 200 g zabpehely
- 50 g tökmag
- 50 g napraforgómag
- 50 g török mogyoró
- 50 g mandula
- 50 g dió
- 50 g lenmag
- 50 g szezámmag
- 50 g kókuszchips vagy reszelék
- aszalt gyümölcsök
- 4 teásk. fahéj
- 1 teásk. Kardamom
- 1 evők. eritrit
- pici só
- 50 g olvasztott kókusz zsír + pici víz
- annyi méz, hogy össze álljon
A magokat össze keverjük, bele a fűszerek, só, cukor, majd a kókuszzsír , a víz és a végén a méz.
150 fokon kb 1 órát sütjük, 10 percenként átkeverjük.
Ha kész, hozzákeverjük az aszalványokat.
Az olasz finomság lényege, hogy apró pirítósdarabokra halmoznak minden földi jót. A paradicsom, a hagyma és a fokhagyma jolly joker triót alkot, de kiadósabb reggeli reményébe...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA tejet langyosítsuk fel, adjunk hozzá egy evőkanál cukrot és futtassuk fel benne az élesztőt. A többi hozzávalót tegyük egy tálba, majd öntsük rá a felfuttatott élesztőt, keverj...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: NehézA tojásokat megfőzzük, megpucoljuk, és villával áttörjük egy tálba. Ha hagymásan készítjük, beleszeleteljük az újhagyma zöldjét. Hozzáadjuk a joghurtot és a mustárt, sózzuk, bors...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: A krumplit meghámozzuk, feldaraboljuk és megfőzzük sózott vízben. Még melegen áttörjük, sózzuk, borsozzuk és a vajjal, tejjel krumplipüré állagúra keverjük. Amikor k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű