menu

Családireceptkönyv.hu

A leggyorsabb paradicsomszósz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


EGY ABSZOLÚT BRILIÁNS ALAP RECEPT

Hozzávalók

olivaolaj

4 gerezd fokhagyma, hámozott és apróra vágott

1 csokor friss bazsalikom, levelek felvette és szakadt

3 x 400 g jó minőségű konzerv lukullusz paradicsomot

tengeri só

frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:


Tegyünk egy nagy teflon serpenyőben a tűzről, és öntsük 4 nagylelkű fülek olívaolaj. Hozzáadjuk a fokhagymát, rázza a serpenyőben körül egy kicsit, és amikor a fokhagyma kezd szín enyhén, hozzáadjuk a bazsalikomot és a paradicsomot. A hátán egy fakanállal, kása és squash a paradicsom, amennyit csak lehet.

Szezonban a mártást sóval és borssal. Amint jön a felforraljuk, távolítsa el az edényt a tűzről. Szűrjük le a szószt egy durva szitán egy tálba, használja a fakanállal, hogy álljon minden nagyobb bit paradicsom keresztül. Dobja ki a bazsalikom és a fokhagyma, hogy marad a szitán, de győződjön meg róla, kaparja bármelyik tomatoey jóság le hátul a szita a tálba.


Öntsük a szószt vissza a serpenyőbe, forraljuk, majd kapcsolja le a hőt, és 5 percig főzzük, hogy koncentrálni az ízeket. Ez lesz kész, amikor ez a tökéletes összhang terjesztésében a pizza. Tárolja a szósz egy tiszta üvegben a hűtőben - ez lesz tartani egy hét múlva. Szintén nagy befagyasztására tételekben, vagy akár egy jégkocka tálca, így felolvasztani pontosan az az összeg, amire szükség van. De hogy őszinte legyek, annyira gyors, hogy, akkor akár azt is, hogy ez a nap szüksége van rá.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Matbucha (matbuha) szósz
Matbucha (matbuha) szósz

A paprikákat szélesebb szeletekre vágom és kicsi olajon megsütöm a héjas oldalát, teflonban. Amikor látom, hogy megsült, leszedem a héjáról a paprikák húsát. Olajon megfuttatom...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Sajtos fondü (3 féle sajtal)
Sajtos fondü (3 féle sajtal)

A félbevágott fokhagymával jól bedörzsöljük az edényt, amiben a fondüt elkészítjük. A bort összekeverjük a keményítővel, beleöntjük az edénybe és felforraljuk. A szeletelt, apróra...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
TORMASZÓSZ
TORMASZÓSZ

5 dkg vajon 5 dkg lisztet átpirítottam és felöntöttem kb.5 dl tejjel, azaz besamelt főztem, simára és mártás sűrűségűre só, bors hozzá 1-2 ek. ecetes torma ízlés szerint hozzák...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Csípős sajtszósz
Csípős sajtszósz

A vajat olvaszd fel, keverd el a liszttel - ügyelj, hogy ne égjen le -, majd öntsd fel a tejjel, és forrald fel. A kiválasztott sajtot reszeld le és szakaszosan, folyamatos keverés...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk