EGY ABSZOLÚT BRILIÁNS ALAP RECEPT
Hozzávalók
olivaolaj
4 gerezd fokhagyma, hámozott és apróra vágott
1 csokor friss bazsalikom, levelek felvette és szakadt
3 x 400 g jó minőségű konzerv lukullusz paradicsomot
tengeri só
frissen őrölt fekete bors
Tegyünk egy nagy teflon serpenyőben a tűzről, és öntsük 4 nagylelkű fülek olívaolaj. Hozzáadjuk a fokhagymát, rázza a serpenyőben körül egy kicsit, és amikor a fokhagyma kezd szín enyhén, hozzáadjuk a bazsalikomot és a paradicsomot. A hátán egy fakanállal, kása és squash a paradicsom, amennyit csak lehet.
Szezonban a mártást sóval és borssal. Amint jön a felforraljuk, távolítsa el az edényt a tűzről. Szűrjük le a szószt egy durva szitán egy tálba, használja a fakanállal, hogy álljon minden nagyobb bit paradicsom keresztül. Dobja ki a bazsalikom és a fokhagyma, hogy marad a szitán, de győződjön meg róla, kaparja bármelyik tomatoey jóság le hátul a szita a tálba.
Öntsük a szószt vissza a serpenyőbe, forraljuk, majd kapcsolja le a hőt, és 5 percig főzzük, hogy koncentrálni az ízeket. Ez lesz kész, amikor ez a tökéletes összhang terjesztésében a pizza. Tárolja a szósz egy tiszta üvegben a hűtőben - ez lesz tartani egy hét múlva. Szintén nagy befagyasztására tételekben, vagy akár egy jégkocka tálca, így felolvasztani pontosan az az összeg, amire szükség van. De hogy őszinte legyek, annyira gyors, hogy, akkor akár azt is, hogy ez a nap szüksége van rá.
A paprikákat szélesebb szeletekre vágom és kicsi olajon megsütöm a héjas oldalát, teflonban. Amikor látom, hogy megsült, leszedem a héjáról a paprikák húsát. Olajon megfuttatom...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA félbevágott fokhagymával jól bedörzsöljük az edényt, amiben a fondüt elkészítjük. A bort összekeverjük a keményítővel, beleöntjük az edénybe és felforraljuk. A szeletelt, apróra...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű5 dkg vajon 5 dkg lisztet átpirítottam és felöntöttem kb.5 dl tejjel, azaz besamelt főztem, simára és mártás sűrűségűre só, bors hozzá 1-2 ek. ecetes torma ízlés szerint hozzák...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat olvaszd fel, keverd el a liszttel - ügyelj, hogy ne égjen le -, majd öntsd fel a tejjel, és forrald fel. A kiválasztott sajtot reszeld le és szakaszosan, folyamatos keverés...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű