menu

Családireceptkönyv.hu

APRÓ TRÜKKÖK A GRILLEZÉSHEZ


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Halat fém halgrillező rácsban a legegyszerűbb sütni, mivel könnyebben forgatható, és kívül is szép piros lesz, de alufóliába tekerve szintén remek.

A húsfélék, a halak mellett a grillezett zöldségek és gyümölcsök is igen finomak.

Sütés előtt a zöldségeket is kend be kevés olajjal, így ízük intenzívebb lesz, és nem ragadnak a rácshoz.

Ahogy a nyársakat, úgy a haldarabokat is oldalanként kb. 5 percig süsd! A karikákra vágott zöldségeket (pl. cukkinit, padlizsánt) vagy a gombafejeket először olajjal kend át, majd szórd meg fűszersóval! Utána forró grillen süsd 3-5 percig.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
TÚRÓFÁNK (DIÉTÁS)
TÚRÓFÁNK (DIÉTÁS)

Az egészet összekeverjük és forró olajban kisütjük. Papírtörlőre tesszük, hogy a felesleges olaj lecsepegjen. Update lekvárral tálaljuk! Isteni finom!

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Szalonnás palacsinta
Szalonnás palacsinta

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kêsz a làngos
Kêsz a làngos

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Töltött Lángos
Töltött Lángos

A vízbe tesszük a cukrot, és az élesztőt elkeverjük, liszthez adjuk a sót, az élesztős vizet a liszt közepére öntjük, majd jól összedolgozzuk. Lágy kissé ragacsos tésztát gyúrjunk....

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk