25 dkg cékla
1 kiskanál méz
ízlés szerint citromlé
A finomra reszelt nyers cékla levét gyümölcspréssel, esetleg gyümölcscentrifugával kinyerjük.
Natúr állapotban vagy kevés mézzel, citromlével elkeverve elsősorban reggelire fogyasszuk.
A vörösbört a cukorral felforraljuk, és lehűtjük. Az aromákat a szeszben feloldjuk és elkeverjük a borral.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTisztítsuk meg a hozzávalókat. Tegyük egy centrifugába. Frissen fogyasszuk, hogy ne veszítsen a C-vitamin tartalmából.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűA banános koktélhoz az ananászlét, a kókusztejet és a banánt az édesítőszerrel összeturmixoljuk. Végül hozzáadjuk a tört jeget, és azzal is forgatjuk néhány másodpercig. Frissen kí...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű