menu

Családireceptkönyv.hu

csirkepörköltből úgy lesz paprikás


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A csirkepörköltből úgy lesz paprikás, hogy levét a tejföllel (ennek egy része főzőtejszín is lehet) simára kevert liszttel sűrítjük, azaz 2-3 percig forraljuk. A pörkölthöz is, a paprikáshoz is galuska illik köretnek, amit a főzést megelőző este készítsünk el.
Jó tanács
– A pörkölt ízét zúzott fokhagymával és őrölt köménnyel, illetve csemege Piros Arannyal is megbolondíthatjuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Dorozsmai pontyfilé másképp
Dorozsmai pontyfilé másképp

A tésztát sós vízben főzzük ki, majd szűrjük le és öblítsük át hideg vízzel. A hagymát vágjuk finomra. A felkockázott szalonnát olvasszuk ki és adjuk hozzá a hagymát, majd pirítsu...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Spagettiszósz
Spagettiszósz

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Csirkés-gombás töltött padlizsán
Csirkés-gombás töltött padlizsán

A padlizsánokat megmossuk, kettévágjuk, a belsejét kivágjuk úgy, hogy kb. 1 cm-es fala maradjon és besózzuk. A hagymát, fokhagymát, petrezselyemzöldet finomra vágjuk, a húst és a...

Elkészítési idő: 60-70 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Vaníliás puding goji bogyóval
Vaníliás puding goji bogyóval

Egy lábasban forrald össze a hozzávalókat a zselatin kivételével. Hűtsd le a keveréket, és amikor langyos, keverd benne csomómentesre a zselatinport is. Töltsd kisebb formákba v...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk