menu

Családireceptkönyv.hu

ÉDES CSIRKEMELL PIRÍTOTT ZÖLDBABBAL


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



ÉDES CSIRKEMELL PIRÍTOTT ZÖLDBABBAL
30 perc
Vapeur fagyasztott zöldhüvelyű vágott zöldbab (gőzben előpárolt)
Vapeur fagyasztott zöldhüvelyű vágott zöldbab (gőzben előpárolt)
laktózmentesmustármentestojásmenteskéndioxid és szulfidmenteshalmentesdiómentesszezámmagmentesföldimogyorómentesrákmentes
HOZZÁVALÓK
1 kisebb póréhagyma, vékonyra szeletelve
1 dl világos szójaszósz
1 evőkanál méz
1 evőkanál paradicsompüré
2 nagy gerezd zúzott fokhagyma
60 dkg csirkemellfilé, kis kockákra vágva
2 evőkanál olívaolaj
25 dkg Bonduelle zöldhüvelyű vágott zöldbab VAPEUR

Elkészítés:


Készítsük el a pácot: a szójaszószt keverjük el a mézzel, a paradicsompürével és a fokhagymával.
A csirkemelldarabokat tegyük a pácba, jól forgassuk át, és legalább 2 órára tegyük a hűtőbe érni.
Hevítsünk fel egy evőkanál olajat wokban vagy egy nagyobb serpenyőben.
Dobjuk bele a zöldségeket, és folytonos keverés közben 3-4 percig pirítsuk, majd tegyük félre.
A másik kanál olajon, kevergetve pirítsuk a pácolt csirkemellet 10-12 percig.
Ezután tegyük vissza a zöldségeket, és együtt pirítsuk még 1 percig.
Párolt rizzsel tálaljuk.

Trükkök, tippek, praktikák:



VAPEUR FAGYASZTOTT ZÖLDHÜVELYŰ VÁGOTT ZÖLDBAB (GŐZBEN ELŐPÁROLT)
Az új Bonduelle Gőzben előfőzött termékekkel Ön időt és fáradtságot takarít meg és a friss zöldségek ízét és zamatát élvezheti 3 perc alatt!

ÉDES CSIRKEMELL PIRÍTOTT ZÖLDBABBAL

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Magyaros gombócleves
Magyaros gombócleves

http://gizi-receptjei.blogspot.hu/2009/02/magyaros-gombocleves.html

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Beatrix
Fácánleves :-)
Fácánleves :-)

A fölengedett fácánt és a marhahúst többször váltott langyos vízben megmossuk, nagy fazékba rakjuk. Annyi – kb. 2.5 liter – hideg vízzel öntjük le, hogy bőven ellepje. Nagy lángon...

Elkészítési idő: 3 óra
Nehézség: Közepes
share
Jókai bableves
Jókai bableves

1. A szárazbabot jól megmossuk, és a főzés előtti este vízbe áztatjuk másnap reggelig. 2. A csülköt ajánlatos már ugyancsak előző este megfőzni, mert nem csak a húst használjuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Batyus leves
Batyus leves

A darált húst sóval, borssal, majorannával összegyúrjuk. A tojással, a liszttel, meg a vízzel ruganyos tésztát gyúrunk, enyhén lisztezett deszkán vékonyra kinyújtjuk. Kockára vágj...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk