menu

Családireceptkönyv.hu

ÉDES CSIRKEMELL PIRÍTOTT ZÖLDBABBAL


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



ÉDES CSIRKEMELL PIRÍTOTT ZÖLDBABBAL
30 perc
Vapeur fagyasztott zöldhüvelyű vágott zöldbab (gőzben előpárolt)
Vapeur fagyasztott zöldhüvelyű vágott zöldbab (gőzben előpárolt)
laktózmentesmustármentestojásmenteskéndioxid és szulfidmenteshalmentesdiómentesszezámmagmentesföldimogyorómentesrákmentes
HOZZÁVALÓK
1 kisebb póréhagyma, vékonyra szeletelve
1 dl világos szójaszósz
1 evőkanál méz
1 evőkanál paradicsompüré
2 nagy gerezd zúzott fokhagyma
60 dkg csirkemellfilé, kis kockákra vágva
2 evőkanál olívaolaj
25 dkg Bonduelle zöldhüvelyű vágott zöldbab VAPEUR

Elkészítés:


Készítsük el a pácot: a szójaszószt keverjük el a mézzel, a paradicsompürével és a fokhagymával.
A csirkemelldarabokat tegyük a pácba, jól forgassuk át, és legalább 2 órára tegyük a hűtőbe érni.
Hevítsünk fel egy evőkanál olajat wokban vagy egy nagyobb serpenyőben.
Dobjuk bele a zöldségeket, és folytonos keverés közben 3-4 percig pirítsuk, majd tegyük félre.
A másik kanál olajon, kevergetve pirítsuk a pácolt csirkemellet 10-12 percig.
Ezután tegyük vissza a zöldségeket, és együtt pirítsuk még 1 percig.
Párolt rizzsel tálaljuk.

Trükkök, tippek, praktikák:



VAPEUR FAGYASZTOTT ZÖLDHÜVELYŰ VÁGOTT ZÖLDBAB (GŐZBEN ELŐPÁROLT)
Az új Bonduelle Gőzben előfőzött termékekkel Ön időt és fáradtságot takarít meg és a friss zöldségek ízét és zamatát élvezheti 3 perc alatt!

ÉDES CSIRKEMELL PIRÍTOTT ZÖLDBABBAL

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Zöldbab leves
Zöldbab leves

Elkészítés: A hagymát kockázom zsíron dinsztelem,majd hozzáadom a babot fűszerezem felöntöm vizel.Míg fő a bab elkészítem a rántás az olajat felmelegítem hozzáadom lisztet zsemles...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Makói savanyú vágott leves
Makói savanyú vágott leves

A hagymát kockára vágjuk, sózzuk, és megpirítjuk az olajon. (Én a sót mindig a hagymánál teszem a pörkölt alapokba, mert úgy sűrűbb lesz.) Rádobjuk a kockára vágott, megtisztíto...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
KUKORICALEVES
KUKORICALEVES

A zsiradékon elősütöm a kolbászkarikákat, majd megdinsztelem a hagymákat, meghintem tényleg csak egy gondolatnyi pirospaprikával, hogy kellemes színe legyen, majd felöntöm annyi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Húsleves levesbetét
Húsleves levesbetét

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk