menu

Családireceptkönyv.hu

Gnocchi spenóttal és gombaszósszal


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 fő
olaj 2 evőkanál
spenótlevél 100 gramm
csiperke gomba 200 gramm
gnocchi 500 gramm
reszelt parmezán sajt 3 evőkanál
Knorr Erdei Gombakrémleves 1 csomag

Elkészítés:


1. lépés
Tegyünk föl sós vizet forrni a gnocchinak. A szósz elkészítése közben főzzük meg a tasakon javasoltak alapján.

2. lépés
Tisztítsuk meg a gombát, vágjuk szeletekre. 2 evőkanál olajon pirítsuk meg, enyhén sózzuk, borsozzuk.

3. lépés
Amikor elfőtte a levét, adjuk hozzá a Knorr Erdei Gombakrémleves alapot, öntsük föl 4 dl hideg vízzel. Keverjük jól el. Forraljuk fel, majd kis lángon főzzük készre kb. 5 perc alatt.

4. lépés
A megmosott fiatal spenótleveleket tegyük a szószba és fél perc alatt fonnyasszuk bele.

5. lépés
Adjuk a szószhoz a kifőtt gnocchit, keverjük el benne. Tálaljuk reszelt parmezánnal.

Gnocchi spenóttal és gombaszósszal

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Tésztafélék,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Bögrés francia palacsinta recept
Bögrés francia palacsinta recept

A vajat langyosra olvasztjuk. A többi hozzávalót összekeverve palacsintatésztát készítünk, végül utolsóként hozzáadjuk az olvasztott vajat is. A hagyományos palacsintához hason...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bria
Pizza tészta
Pizza tészta

1. A 2/3 bögre meleg vízben feloldjuk az élesztőt és a cukrot. Gyakorlatilag belekeverjük. 2. Ezután jöhet az összes többi hozzávaló, annyi hogy csak két bögre lisztet borítsunk h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bögrés túrógombóc fánk
Bögrés túrógombóc fánk

1. A túrót egy kisebb tálban villával összetörjük. 2. Összekeverjük a vaníliás cukorral, majd a tojásokkal és a tejföllel. 3. Ezután jöhetnek a száraz hozzávalók. Én ezt nagyon e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar A legjobb nokedlirecept
A legjobb nokedlirecept

Keverjük össze a tojásokat a tejföllel és ízlés szerint sózzuk. Alaposan kavarjuk el benne a lisztet, majd a szokásos módon szaggassuk ki. A vízhez adjunk olajat, hogy ne ragadjana...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk