menu

Családireceptkönyv.hu

Gnocchi spenóttal és gombaszósszal


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 fő
olaj 2 evőkanál
spenótlevél 100 gramm
csiperke gomba 200 gramm
gnocchi 500 gramm
reszelt parmezán sajt 3 evőkanál
Knorr Erdei Gombakrémleves 1 csomag

Elkészítés:


1. lépés
Tegyünk föl sós vizet forrni a gnocchinak. A szósz elkészítése közben főzzük meg a tasakon javasoltak alapján.

2. lépés
Tisztítsuk meg a gombát, vágjuk szeletekre. 2 evőkanál olajon pirítsuk meg, enyhén sózzuk, borsozzuk.

3. lépés
Amikor elfőtte a levét, adjuk hozzá a Knorr Erdei Gombakrémleves alapot, öntsük föl 4 dl hideg vízzel. Keverjük jól el. Forraljuk fel, majd kis lángon főzzük készre kb. 5 perc alatt.

4. lépés
A megmosott fiatal spenótleveleket tegyük a szószba és fél perc alatt fonnyasszuk bele.

5. lépés
Adjuk a szószhoz a kifőtt gnocchit, keverjük el benne. Tálaljuk reszelt parmezánnal.

Gnocchi spenóttal és gombaszósszal

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Tésztafélék,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Paleo cukkini pizza
Paleo cukkini pizza

A tojásokat, a lereszelt cukkiniket összekeverjük, hozzáadjuk a lisztet és a fűszereket. A pizzaformát sütőpapírral kibéleljük vagy alaposan kizsírozzuk. Rásimítjuk a masszát, és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hamburgerzsemle
Hamburgerzsemle

1 órát kelesztem, , aztán formázom, megkenem tojással és még 20 percet 160' kb 20'perc

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Orecchiette with raw tomato sauce
Orecchiette with raw tomato sauce

Put the tomatoes into a large mixing bowl with the olives, anchovies and garlic. Add a few lugs of the best olive oil you can find, season to taste and gently stir together. Co...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jolánka
Grízgaluska
Grízgaluska

Elkészítés 1: a tojásfehérjét habbá verjük hozzáadjuk a sárgáját felverve összekavarjuk és hozzáadjuk a grízet, puha kell legyen a massza kiskanállal beleszaggatjuk a fővő leve...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk