3 fő
olaj 2 evőkanál
spenótlevél 100 gramm
csiperke gomba 200 gramm
gnocchi 500 gramm
reszelt parmezán sajt 3 evőkanál
Knorr Erdei Gombakrémleves 1 csomag
1. lépés
Tegyünk föl sós vizet forrni a gnocchinak. A szósz elkészítése közben főzzük meg a tasakon javasoltak alapján.
2. lépés
Tisztítsuk meg a gombát, vágjuk szeletekre. 2 evőkanál olajon pirítsuk meg, enyhén sózzuk, borsozzuk.
3. lépés
Amikor elfőtte a levét, adjuk hozzá a Knorr Erdei Gombakrémleves alapot, öntsük föl 4 dl hideg vízzel. Keverjük jól el. Forraljuk fel, majd kis lángon főzzük készre kb. 5 perc alatt.
4. lépés
A megmosott fiatal spenótleveleket tegyük a szószba és fél perc alatt fonnyasszuk bele.
5. lépés
Adjuk a szószhoz a kifőtt gnocchit, keverjük el benne. Tálaljuk reszelt parmezánnal.
A tojásokat, a lereszelt cukkiniket összekeverjük, hozzáadjuk a lisztet és a fűszereket. A pizzaformát sütőpapírral kibéleljük vagy alaposan kizsírozzuk. Rásimítjuk a masszát, és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 órát kelesztem, , aztán formázom, megkenem tojással és még 20 percet 160' kb 20'perc
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPut the tomatoes into a large mixing bowl with the olives, anchovies and garlic. Add a few lugs of the best olive oil you can find, season to taste and gently stir together. Co...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés 1: a tojásfehérjét habbá verjük hozzáadjuk a sárgáját felverve összekavarjuk és hozzáadjuk a grízet, puha kell legyen a massza kiskanállal beleszaggatjuk a fővő leve...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű