2 adag
20 dkg bagett (félbevágva)
3 tk vaj
4 közepes db csiperkegomba (vékonyan felszeletelve)
5 dkg sonka (felcsíkozva)
5 dkg füstölt sajt (lereszelve)
A bagetteket vágott felükön megvajazzuk.
Rápakoljuk a sonkát, majd a nyers gombát, így kicsit elősütjük a régimódi melegszendvics sütőnkben, de lehet sütőben is.
Majd ha a gomba kicsit megsült, megszórjuk a sajttal is, és ráolvasztjuk.
Ketchuppal és majonézzel vidáman elfogyasztjuk.
sütési hőfok: 180°C
sütési mód: alul-felül sütés
Egy turmixgépben alaposan összemixeljük a vizet, a et, a kesudiót, a vanília-esszenciát, a mézet és a kardamomot – a lehető leginkább egyneműnek kell lennie. Az így kapott keverék...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat a sóval, borssal felverem, hozzáadom a tejszínt, a sindlinget és habosra keverem. A tojásos masszában megfürdetett kenyérszeletek felét egy vajjal kikent tűzálló tálba...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA kenyérszeletek egyik felét vékonyan megkenjük a margarinnal. Ráteszünk néhány szelet vékonyra vágott sajtot, és megkenjük áfonyalekvárral. A tetejére nyomjuk a másik kenyérszelet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű