menu

Családireceptkönyv.hu

Lengyel melegszendvics


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 adag
20 dkg bagett (félbevágva)
3 tk vaj
4 közepes db csiperkegomba (vékonyan felszeletelve)
5 dkg sonka (felcsíkozva)
5 dkg füstölt sajt (lereszelve)

Elkészítés:


A bagetteket vágott felükön megvajazzuk.
Rápakoljuk a sonkát, majd a nyers gombát, így kicsit elősütjük a régimódi melegszendvics sütőnkben, de lehet sütőben is.
Majd ha a gomba kicsit megsült, megszórjuk a sajttal is, és ráolvasztjuk.
Ketchuppal és majonézzel vidáman elfogyasztjuk.
sütési hőfok: 180°C
sütési mód: alul-felül sütés

Lengyel melegszendvics

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Reggeli ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Kesudiós kardamomos chia puding
Kesudiós kardamomos chia puding

Egy turmixgépben alaposan összemixeljük a vizet, a et, a kesudiót, a vanília-esszenciát, a mézet és a kardamomot – a lehető leginkább egyneműnek kell lennie. Az így kapott keverék...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Rakott bundáskenyér
Rakott bundáskenyér

A tojásokat a sóval, borssal felverem, hozzáadom a tejszínt, a sindlinget és habosra keverem. A tojásos masszában megfürdetett kenyérszeletek felét egy vajjal kikent tűzálló tálba...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
OMLETTEK
OMLETTEK

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Camembert-es, áfonyalekváros szendvics serpenyőben
Camembert-es, áfonyalekváros szendvics serpenyőben

A kenyérszeletek egyik felét vékonyan megkenjük a margarinnal. Ráteszünk néhány szelet vékonyra vágott sajtot, és megkenjük áfonyalekvárral. A tetejére nyomjuk a másik kenyérszelet...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk