a piros bogyóshoz:
1 banán
1,5 dl natúr joghurt
1 evőkanál méz
1/2 dl tej
10 dkg vegyes piros bogyósgyümölcs (lehet fagyasztott is)
a grépfrútos-narancsoshoz:
1 narancs leve
1 grépfrút leve
1,5 dl natúr joghurt
1 banán
1-2 evőkanál méz
A hozzávalókat turmixgépbe tesszük és alaposan összekeverjük. Frissen tálaljuk.
A tojássárgáját és a porcukrot 1 dl tejszínben elkeverjük. A maradék tejszínt a csokoládéval, a vaníliakivonattal és a kávéval felforrósítjuk. Hozzáöntjük a tojásos keveréket, és f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A kakaóport a cukorral és kevés tejjel összemelegítjük, amíg a cukor el nem olvad benne. 2. A tejet felforraljuk és kissé kihűtjük. 3. A tejet felhabosítjuk. (Én rúdmixerre...
Elkészítési idő: kb 10 perc Nehézség: KönnyűTrutymákolás után be kell vágni a hűtőbe egy fél órára, hogy megdermedjen, aztán mehet rá/bele mindenféle, ami szem-szájnak ingere. Jelen esetben áfonya, goji és még kakaóbab. Az a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rum kivételével a hozzávalókból szirupot főzünk, állandó kevergetés közben, hogy ne legyen csomós. Ha kihűlt, hozzákeverjük a rumot. Hűtőben tároljuk.
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű