4 adag
400 g tészta
2 közepes db vöröshagyma
250 g sonka (főtt)
250 g mozzarella
1 ek vaj
125 ml zöldség alaplé
3 db tojás
3 ek főzőtejszín
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 csipet szerecsendió
2 ek petrezselyem
A hagymát megtisztítjuk, majd apró kockákra vágjuk. A sonkát vékony csíkokra vágjuk. A mozzarellát leszűrjük, kockákra vágjuk.
A tésztát megfőzzük, leszűrjük.
A hagymát a vajban üvegesre dinszteljük, felöntjük a levessel, hozzáadjuk a sonkát, felforrósítjuk, majd hozzákeverjük a tésztát.
A tojásokat a tejszínnel felverjük. Sóval, borssal és szerecsendióval fűszerezzük.
A tojásos keveréket a mozzarellával a tésztához keverjük, és felforrósítjuk. Megszórjuk a petrezselyemzölddel és tálaljuk
Egy nagy serpenyőben felmelegítjük az olajat, beledobjuk a mustármagot, és várunk amíg elkezdenek pattogni, ez pár másodperc. Hozzáadjuk a chilit és a hagymát, ( a hagymát először...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA spenótot olvasszuk ki és csepegtessük le a levét, majd a maradékot facsarjuk ki belőle. A tojásokat válasszuk szét. A sárgáját verjük fel borssal és sóval majd keverjük a spenó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt bekapcsoltam grillező funkcióra és 220 fokra. A madársalátából és rukkolából egy salátatálba szórtam, összesen úgy 5 dekányit. A kisebb paradicsomokat és a retkeket – ha s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA majonézt, a tejfölt, a mustárt, a sót, a borsot, a porcukrot ès a citromlevet kikeverjük. A burgonyát meghámozzuk és egészben megfőzzük sós vízben. A hagymát felaprítjuk ès a maj...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű