4 adag
400 g tészta
2 közepes db vöröshagyma
250 g sonka (főtt)
250 g mozzarella
1 ek vaj
125 ml zöldség alaplé
3 db tojás
3 ek főzőtejszín
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 csipet szerecsendió
2 ek petrezselyem
A hagymát megtisztítjuk, majd apró kockákra vágjuk. A sonkát vékony csíkokra vágjuk. A mozzarellát leszűrjük, kockákra vágjuk.
A tésztát megfőzzük, leszűrjük.
A hagymát a vajban üvegesre dinszteljük, felöntjük a levessel, hozzáadjuk a sonkát, felforrósítjuk, majd hozzákeverjük a tésztát.
A tojásokat a tejszínnel felverjük. Sóval, borssal és szerecsendióval fűszerezzük.
A tojásos keveréket a mozzarellával a tésztához keverjük, és felforrósítjuk. Megszórjuk a petrezselyemzölddel és tálaljuk
Elkészítése: A sajtot sütőzacskóba tesszük, egy nagyobb lábasban vizet forralunk ( annyit, hogyha a sütőzacskót majd bele engedjük függőlegesen, a víz ellepje). Ha felforrt a víz,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat megtisztítjuk, felszeleteljük, összekeverjük. A tojásokat felszeletelve a salátára tesszük, a citromlevet összekeverjük a mustárral, Oliva olajjal, cukorral, sóval...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz elkészítése pofonegyszerű; az avokádót hosszában kettévágjuk, kettéválasztjuk. A magot eltávolítjuk, a belsejét kikanalazzuk. Imádom a színét, a héjához közel sötétebb zöld, b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször készítsük el az öntetet. Keverjük össze az összes hozzávalót és alaposan sózzuk, borsozzuk meg őket. A burgonyát tegyük egy hideg vízzel teli fazékba és adjunk hozzá 2 ek....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű