Piskóta: 180
Kevert tészták: 180-200
Omlós tészták: 200-220
Aprósütemények (pl. kekszfélék): 225
Vaniliás kifli: 220
Gyümölcskosár: 200
Kinyomós (gépi) keksz: 190
Kelt tészta: 180-200
Pizza: 200
Kenyér: 200
Zsemle: 220
Muffin: 180
Leveses tészta: 225
Rétes: 200
Égetett tészta (pl. képviselőfánk): 200
Tészta: A tejben felolvasztom a zsírt. Ha már nem túl meleg a tej, beleteszem a cukrot, majd az élesztőt belemorzsolom és hagyom felfutni. A liszthez hozzáadom a sót, majd hozzáö...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz4 db tojàsfehérjéből készítettem a habkönnyű karikákat ! Ahogy készítem ! 1 db tojasfehérjéhez 7 - 8 dk kristálycukor , 2 evőkanál víz , 1 teáskanál citrom kifacsart leve . Elké...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA videóban dupla adag töltelék lett elkészítve a lenti leírásban 4 db bejglinek a pontos receptje található: 34:30 el is mondtam ezt csak a videó végét kevesen várják már meg. Nagy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű