60 dkg Bonduelle fagyasztott „4 évszak” zöldségkeverék
2 zöldségleves kocka
1 csokor petrezselyem
A leveskockából elkészítjük a zöldséglevest, majd hozzáadjuk a „4 évszak” zöldségkeveréket és egyszer felforraljuk.
Finomra vágott petrezselyemmel megszórva fórrón tálaljuk.
Betétként cérnametéltet is főzhetünk bele.
A hagymát apróra vágjuk, a vajon puhára főzzük. Majd a lereszelt sárgarépát (nagy lyukú sajtreszelővel reszelve) hozzá adjuk, megsózzuk, delikáttal megszórjuk, pároljuk. A répáho...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát és a póréhagymát felaprítjuk, a szalonnát apró kockákra vágjuk. A felforrósított olajba egyszerre beletesszük a hagymát, póréhagymát, szalonnát és kevergetve megpirítjuk....
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűOlajon megpároljuk a finomra vágott hagymát, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a metéltre vágott káposztát. Kis vizet aláöntve félig puhára pároljuk, fűszerezzük. Felöntjük vízzel,...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA vöröshagymát és a fokhagymát vágjuk apróra. A zsíron kezdjük el a vöröshagymát megpirítani, majd adjuk hozzá a fokhagymát is, de vigyázzunk, nehogy megégjen. Rádobjuk a felcsíkoz...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: Könnyű