1 fej vöröshagyma, apróra vágva
1 evőkanál vaj
2 gerezd zúzott fokhagyma
2 teáskanál mustár
só, bors ízlés szerint
2 dl tejszín
2 doboz Bonduelle szeletelt gomba
A hagymát a vajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, fél perc múlva a 2 üves gombát.
Pár percig pirítjuk, majd a mustárral ízesítjük, és felöntjük annyi vízzel, ami éppen ellepi.
5-6 perc fedő alatt hagyjuk főni, majd lezárjuk, és botmixerrel pépesítjük.
Sóval, borssal ízesítjük, és felhúzzuk a tejszínnel. Fokhagymás pirítóssal kínáljuk.
Egy nagyobb lábasba tedd fel főni a csontokat, annyi hideg vízzel, hogy ellepje. Forrald fel, és magas hőfokon forrald 5 percig. Ezalatt habosodni fog, öntsd le a vizet, mosd át a...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA MAGGI Paradicsomlevest 1/2 l hideg vízbe keverjük. Időnként megkeverve 5 percig lassú tűzön főzzük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A hozzávalókat apróra vágjuk, a MAGGI Paradics...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA konzerv kukoricát leszűrjük, átöblítjük, lecsepegtetjük, majd egy sütőpapírral bélelt tepsiben szétterítjük. Meglocsoljuk kevés olajjal, sózzuk, borsozzuk, kicsit átkeverjük és 2...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Az apróra vágott hagymát zsírban megpirítjuk. 2. A lángról levéve hozzáadjuk a paprikát, elkeverjük, egy kevés vízzel felengedjük és visszatéve zsírjára sütjük. 3. Az eg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű