4 személyre:
200 dkg spenót
1 evőkanál finomliszt5 evőkanál olaj
2 dl tej vagy főzőtejszín
fokhagyma
1 dl alaplé
1 csipet só
Elkészítés: 15 perc, főzés: 15 perc
Vettem bébi spenótot fél dl vízzel megfonnyasztom ez kb 5 perc se, majd összeturmixoltam, tettem hozz 30% magic milk habtejszín főzőtejszínt, lila doboza van kb 250 ml. Isteni volt az állaga, hidegen is azonnan ittam :-), mintha habtajszín fagyit ittam volna megolvadva,
Előző nap beáztatjuk a babot és a füstölt húst vízbe. A füstölt húst felrakjuk főni kb. 1,5 órát. Utána kivesszük a vízből, apróra vágjuk, visszatesszük és hozzáadjuk az apróra vág...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: KözepesAz olajat felhevítjük egy fazékban, majd megfuttatjuk rajta az apró kockákra vágott hagymát és a felkarikázott kolbászt. Ha már kezd üveges lenni a hagyma és a kolbász is szépen pi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajat felhevítjük egy fazékban, majd megfuttatjuk rajta az apró kockákra vágott hagymát és a felkarikázott kolbászt. Ha már kezd üveges lenni a hagyma és a kolbász is szépen pi...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: NehézFél kiló gombát megtisztítunk, cikkekre vágunk. 2 sárgarépát megtisztítunk és felkockázzuk. 1 kis fej hagymát apróra vágunk és 1 kanál olajban megdinszteljük. Hozzáadjuk a sárga...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű