25 dkg tehéntúró
6 dkg zabpehely
2 db tojás
15 dkg teljes kiőrlésű zsemlemorzsa
kókuszolaj
só
tejföl
eritrit/
Az összetevőket összegyúrjuk, és legalább 2 órán át, pihentetjük a hűtőben, hogy a zabpehely megszívja magát, majd egyforma 4 dkg-os gombócokat A gombóc pontos főzési ideje 6 perc, lobogó sós vízben!
A lisztet a vajjal összekavarjuk. A cukrot, a citromlét, a mézet, a reszelt citromhéjat is hozzáadjuk. A vaníliaaromával ízesítjük és jól összegyúrjuk a tésztát. Fóliába csomagolju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat kézi habverővel simává keverem. A lisztet, a tejet, a vizet felváltva hozzáöntöm a masszához, egyenletesre kikeverem. Az olajat beleöntöm, és hozzákeverem. Nem kell...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. Felfuttatjuk az élesztőt a cukorral elkevert tejben, elmorzsoljuk a vajat a liszttel, hozzáadjuk a felfutott élesztőt és a többi hozzávalóval összegyúrjuk. 2. Hűtőbe tesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szárazakat tálba öntjük, majd átkeverjük. Ezután jöhetnek bele a folyékony hozzávalók is. Alaposan átkeverjük, sűrű palacsintatészta állagúnak kell lennie. Kiolajozott tepsibe ön...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű