kígyóuborka 2 darab
natúr joghurt 50 milliliter
Hellmann's Fokhagymás szósz 100 milliliter
kapor 0.5 csokor
Reszeljük le a meghámozott uborkát a reszelő nagy lyukú felén. Majd sózzuk be és várjunk kb. 10 percet. Ekkor jól csavarjuk ki belőle a fölösleges nedvességet.
2. lépés
2. lépés képe
Majd keverjük hozzá a joghurtot és a fokhagymás szószt.
3. lépés
3. lépés képe
Legvégül adjuk hozzá a finomra vágott kaprot. Tálaljuk hidegen.
Reszeljük le a meghámozott uborkát a reszelő nagy lyukú felén. Majd sózzuk be és várjunk kb. 10 percet. Ekkor jól csavarjuk ki belőle a fölösleges nedvességet. 2. lépés 2. lép...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy lábasba tesszük a fentieket és habverővel addig kevergetjük,mig teljesen sima nem lesz. Már használhatjuk is.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát felszeleteljük, sózzuk, és kevés olajon megdinszteljük egy teflonos serpenyőben. Fontos, hogy alacsony lángon legyen dinsztelve a hagyma, és ha szükséges, adjunk hozzá vi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűRobotgéppel összedolgozunk mindent. Tunkolva pitával, mártásként, pizza alapként is használható!
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz