menu

Családireceptkönyv.hu

Tzatziki mártás grillekhez


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


kígyóuborka 2 darab
natúr joghurt 50 milliliter
Hellmann's Fokhagymás szósz 100 milliliter
kapor 0.5 csokor

Elkészítés:


Reszeljük le a meghámozott uborkát a reszelő nagy lyukú felén. Majd sózzuk be és várjunk kb. 10 percet. Ekkor jól csavarjuk ki belőle a fölösleges nedvességet.

2. lépés
2. lépés képe

Majd keverjük hozzá a joghurtot és a fokhagymás szószt.

3. lépés
3. lépés képe

Legvégül adjuk hozzá a finomra vágott kaprot. Tálaljuk hidegen.

Tzatziki mártás grillekhez

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Mártások,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
TÁRKONYMÁRTÁS
TÁRKONYMÁRTÁS

A zsírból és a rizslisztből készíts világos színű rántást. A tárkony 2/3-át add hozzá a rántáshoz és állandó kevergetés mellett párold át, majd add hozzá apránként a húslevest és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
Gomba Steak:Fejedelmi vacsora:  burgonya
Gomba Steak:Fejedelmi vacsora: burgonya

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Klári
Fehérbor mártás
Fehérbor mártás

A lisztet a vajon megfuttatjuk, felöntjük alaplével és fehérborral. Mikor kezd besűrűsödni ízlés szerint tejszínnel, sóval-borssal és citromlével ízesítjük. A végén egy tojássárgáj...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Hajni
Bolgár mártás
Bolgár mártás

4 dl joghurtban jól keverj el 4-5 gerezd zúzott fokhagymát, kevés sót és pár csepp citromlevet. Felhasználás előtt legalább egy napig érleld zárt edényben hűvös helyen

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk