8 db.
20 dkg * túró
1 evőkanál édesítő (** 1:4)
1,5 dl rizsital („rizstej”)
150 g gluténmentes zabpehely (70 g + 80 g)
pirított gluténmentes zsemlemorzsa a forgatáshoz
A rizsitalt, édesítőt felforraljuk, majd beletesszük a 70 g zabpelyhet, sűrűre főzzük
Belekeverjük a túrót, jó alaposan összekeverjük.
Levesszük a tűzről és belekeverjük a 80 g zabpelyhet.
Hagyjuk, hogy egy kicsit kihűljön
Pirított zsemlemorzsába forgatjuk.
A tojások sárgáját a cukorral, mézzel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kakaópor-rizsliszt-sütőpor keverékét és óvatosan a tojások kemény habbá vert fehérjét is. 180 fokra előmel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz érett banánokat villával pépesre törjük, majd hozzáadjuk a tojásokat, fahéjat és kókuszolajat és kézi habverővel felverjük, majd legvégül hozzáadjuk a rizslisztet és azt is elke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 150 fokra felmelegítjûk, közben vajjal kikenjük a formát. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét sóval kemény habbá verjük és beleszórunk egy pici cukrot. A vajat a maradék...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz