menu

Családireceptkönyv.hu

Padlizsánkrém


Írta:

Elk. idő: 90 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 padlizsán
3 gerezd fokhagyma
Majonéz

Elkészítés:


A padlizsánokat elfelezzük és sütőben 1 óra alatt puhára sütjük.
Melegen eltávolítjuk a héját. Aprítóba tesszük olívaolajjal, fokhagymával, sóval.
Tiszta üvegekbe töltve, kevés olajjal meglocsolva tartósíthatjuk.
Opcionálisan kevés majonézzel dúsíthatjuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Gombakrém
Gombakrém

A gombát megtisztítjuk, majd lereszeljük. A vöröshagymát apróra vágjuk, és 10 dkg vajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, és zsírjára sütjük. Meghintjük a tel, elkeverjük, ma...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Melegszendvicskrém
Melegszendvicskrém

1. A párizsit, a kolbászt daráld le és keverd össze a májkrémmel, ez fogja adni az alapját a krémnek. 2. Adj hozzá valamennyi (nem túl sok) margarint, és ha van otthon sonka, a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Melegszendvicskrém
Melegszendvicskrém

1. Pürésítjük a hagymát, a tejfölt, a tömlős sajtot, és a fokhagymakrémet. 2. Állni hagyjuk 15 percig, hogy összeérjen. 3. A löncshúst apró darabokra szeleteljük és beleönt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Gombás melegszendvics
Gombás melegszendvics

1. Tisztítsuk meg, majd vágjuk apróra a gombát, és a zsiradékon pároljuk meg. 2. Közben tegyük a kenyérszeleteket a kenyérpirítóba. 3. A tojásokat verjük fel, keverjük hozz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk