menu

Családireceptkönyv.hu

Borika halkréme


Írta:

Elk. idő: 10 perc
Adag: 2
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 doboz jó minőségű olajos hal, az olajat nem használom fel
1 pici vöröshagyma
pici só
mustár vagy citromlé ízlés szerint
1 púp. ek dkg lágy vaj (nem margarin)

Elkészítés:


Késes aprítóban kikeverem a halat a hagymával
Hozzáadom a mustárt/citromlevet és a lágy vajat
Hűtőbe teszem, pár órára

Borika halkréme

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek, Hidegtálak, Kerti parti, Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Tojáskrém vöröshagymakrémmel
Tojáskrém vöröshagymakrémmel

1. A tojásokat lereszeljük, vagy csak villával összetörjük. 2. Beletesszük a margarinkrémet, a vöröshagymakrémet, ha ez nincs, reszeljük bele egyszerűen a hagymát. 3. Sózzuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Kriszta
Füstöltsajt krém
Füstöltsajt krém

1. A sajtot lereszelem, hozzáteszem a vajat, és összeturmixolom vagy habbá verem az egészet, beleteszem a fokhagymát és a pirospaprikát. 2. Pirítóssal ideális.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Mexikói melegszendvicskrém
Mexikói melegszendvicskrém

Az a nagyszerű ebben a receptben, hogy minden hozzávalót egy nagy keverőtálba öntünk, és egy villa segítségével simára keverjük az egészet. Más dolgunk nincs mint, hogy kenyerekre...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Gombás melegszendvics
Gombás melegszendvics

1. Tisztítsuk meg, majd vágjuk apróra a gombát, és a zsiradékon pároljuk meg. 2. Közben tegyük a kenyérszeleteket a kenyérpirítóba. 3. A tojásokat verjük fel, keverjük hozz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk