menu

Családireceptkönyv.hu

Borika halkréme


Írta:

Elk. idő: 10 perc
Adag: 2
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 doboz jó minőségű olajos hal, az olajat nem használom fel
1 pici vöröshagyma
pici só
mustár vagy citromlé ízlés szerint
1 púp. ek dkg lágy vaj (nem margarin)

Elkészítés:


Késes aprítóban kikeverem a halat a hagymával
Hozzáadom a mustárt/citromlevet és a lágy vajat
Hűtőbe teszem, pár órára

Borika halkréme

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek, Hidegtálak, Kerti parti, Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
 Pikáns tojáskrém
Pikáns tojáskrém

1. A tojások sárgáját törd össze villával, a fehérjét pedig vágd olyan apró kockákra amilyenre csak tudod. 2. Ehhez add hozzá a hagymát, a tejfölt, a mustárt, a sót és az aprór...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Judit
Sonkás-tojásos saláta
Sonkás-tojásos saláta

A hozzávalókat vágd fel nagyon apróra és tedd egy mélyebb tálba. Az öntet hozzávalóit keverd el alaposan és öntsd a felkockázott hozzávalókhoz. Keverd össze és tálald pirítóssal va...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gyurkó
Márványkrém
Márványkrém

A vajat habosra keverjük a tejföllel, a sóval, a fehér borssal, a finomra metélt snidlinggel, az összezúzott fokhagymával, végül hozzákeverjük a reszelt sajtot. Jól behűtve kenjük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Csirkemáj pástétom tojással
Csirkemáj pástétom tojással

A szétszedett csirkemájat az olajon lepirítom, majd a megtisztított és zúzott fokhagymával, sóval, borssal, pirospaprikával, majoránnával és mustárral fűszerezem. Hagyom, hogy kihű...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk