menu

Családireceptkönyv.hu

Csalamádé


Írta:

Adag: 10
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 közepes fej káposzta,
2 kg uborka,
1 kg paprika (vegyes)
0,5 kg hagyma,
8-10 db sárgarépa,
8-10 evőkanál só,
50 dkg cukor,
5 dl 10%-os ecet
1 tk Na-benzoát
1 tk borkén,
babérlevél

Elkészítés:


Egy napot áll, többször is megkavarom, majd üvegekbe töltöm, lezárom és a helyére teszem. VÍZ NEM KELL BELE !
Ebből a mennyiségből pontosan 10 db 7dl-es üveggel lesz

Csalamádé

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Befőzés, Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: RECEPTEK
KOVÁSZOS KÁPOSZTA -Boros Vali
KOVÁSZOS KÁPOSZTA -Boros Vali

Az új káposztából a legjobb, meleg vízbe leszedjük a leveleket, egy 5 literes műanyag vödröt (átlátszó, nápolyis) a legcélszerűbb erre használni, a vödör aljába kaprot teszek, azt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Csaba
Cékla befőzve
Cékla befőzve

A céklát megmossuk és héjában megfőzzük (kb. 1,5-2 óra fedő alatt). Ha meghámozzuk, és úgy főzzük meg, akkor a főzőlevet is felhasználhatjuk. Főzés után karikákra vágjuk és ü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Savanyú káposzta
Savanyú káposzta

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tibor
Kereszt féle 7dl-es ubi
Kereszt féle 7dl-es ubi

Ezt hideg vízzel felöntöm, tepsiben dunsztolni, újságpapír+víz, 200 celsius

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk