menu

Családireceptkönyv.hu

***Goffri


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


400 gr liszt
20 gr friss élesztő vagy 1 csomag porélesztő
2 evőkanál cukor
500 ml langyos tej
4 egész tojás
120 gr vaj
csipet só
vaniliás cukor
reszelt citromhéj

Elkészítés:


Pici cukros langyos tejben fefuttatom az élesztőt.
Ezután összedolgozom a többi hozzávalóval. Ezt a legkönnyebb robotgép habverő részével csinálni, hogy jó könnyű, habos legyen a tészta.
Letakarva 25-30 percig pihentetem.
Goffrissütőben kisütöm és porcukorral, lekvárral, nutellával stb ... kínálom.
Hidegen is finom puha marad, ha egymásra téve hagyom kihűlni és utána folpackkal letakarom.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Kelt tészták, Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Madártej
Madártej

Hasítsuk fel a vaníliarudat, a tejet öntsük bele egy vastag falú fazékba, adjuk hozzá a vaíliarudat, tegyük fel melegíteni, vigyázzunk arra, hogy ne forraljuk fel. A tej melegszik...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Mézeskalács
Mézeskalács

Összekeverjük az alapanyagokat és egy éjszakára hűtőbe tesszük. Utána kiszaggatjuk és 200 fokon sütjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Matiz
Citromos mosolygós muffin
Citromos mosolygós muffin

a sütőt előmelegítjük 160 fokra .A vajat kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojásokat,végül a többi hozzávalót.A masszát párkapszlival bélelt muffinformába kanalazzuk és előm...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tímea
Csupa csoki süti
Csupa csoki süti

A vizet beleöntjük egy kis lábasba, hozzáadjuk a margarint, kakaót és összeforraljuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a lisztet, szódabikarbónát és a cukrot, majd jól összekeverjük. Ut...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk