menu

Családireceptkönyv.hu

Savanyú káposzta


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg káposzta
30 gr só
bő fél mk köméymag
2 babérlevél
3-4 cm-es torma csíkokra vágva
szemes bors vagy fissen darált
1 közepes vöröshagyma szeletelve
+ birsalma, erős paprika

Elkészítés:


Összekeverni, állni hagyni2-3 órát, kinyomkodni, tömöríteni, felönteni a saját levével.
Leszorítani káposztalevéllel, torzsájával, hogy a lé teljesen ellepje!!!
2-3 nap múlva forrni kezd.
A kidorrt levet visszapótolni!!! ( 1 liter forralt vízhez1,5 ek só)
2-3 hét múlva már jó.

Savanyú káposzta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Befőzés, Saláták / Hidegtálak, Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Uborka, Cékla savanyúság.
Uborka, Cékla savanyúság.

Eladásra,akár műanyag kis hordókba is ! (annak a receptje)

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Cékla télire
Cékla télire

A céklát főzzük meg és darboljuk fel. A többi hozzávalóból készítsük el az öntet, majd öntsük az üvegekbe töltött céklára.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Amerikai káposztasaláta
Amerikai káposztasaláta

Keverd össze a tejfölt a mustárral, a majonézzel, a cukorral és sózd, borsozd tetszés szerint. Keverd bele a répát, káposztát és hagymát és keverd jól össze. Takard le és rakd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kata
svéd uborka
svéd uborka

Az uborkát leszeletelem, vagy legyalulom, a hagymát karikára, a kaprot apróra vágom és a hozzávalókkal jól összekeverem. Hagyom állni másnapig, majd csavaros üvegekbe rakom, a levé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk