menu

Családireceptkönyv.hu

Tangzhong - minden kelt tésztához!


Írta:

Elk. idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2,5 dl tej vagy víz
5 dkg liszt

Elkészítés:


65 fokra felmelegítem keverve Ha a fakanállal meghúzom a tésztát és látom a lábos alját, akkor készen van.
Lehűtve rakom mindenféle kelt tésztába.
Foszlós, puha lágy lesz a tészta tőle!
3 napig hűtőben eláll...

Tangzhong - minden kelt tésztához!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Kalácsok, Kelt tészták, Kenyerek, Konyhai praktikák,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: RECEPTEK
LEVESBEN FŐTT TÖLTELÉK
LEVESBEN FŐTT TÖLTELÉK

Kelkáposzta leveleket 5 perig forró ízben agy a leesben megabálom, és a tölteléket beletekerem, mint a töltött káposztánál. A leves főzésének felénél kell beletenni. Tálaláskor kar...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
A pörkölt új élete
A pörkölt új élete

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
És a lecsó Gundel Károly szerint:
És a lecsó Gundel Károly szerint:

1,4 kg zöldpaprika 60 dkg friss paradicsom 15 dkg vöröshagyma 8 dkg zsír 5 dkg füstölt szalonna 5 gramm fűszerpaprika só A húsos zöldpaprika magházát eltávolítjuk, hosszúk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
MELYIK VITAMINT MILYEN ÉTELBŐL NYERED?
MELYIK VITAMINT MILYEN ÉTELBŐL NYERED?

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk