2,5 dl tej vagy víz
5 dkg liszt
65 fokra felmelegítem keverve Ha a fakanállal meghúzom a tésztát és látom a lábos alját, akkor készen van.
Lehűtve rakom mindenféle kelt tésztába.
Foszlós, puha lágy lesz a tészta tőle!
3 napig hűtőben eláll...
Kelkáposzta leveleket 5 perig forró ízben agy a leesben megabálom, és a tölteléket beletekerem, mint a töltött káposztánál. A leves főzésének felénél kell beletenni. Tálaláskor kar...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1,4 kg zöldpaprika 60 dkg friss paradicsom 15 dkg vöröshagyma 8 dkg zsír 5 dkg füstölt szalonna 5 gramm fűszerpaprika só A húsos zöldpaprika magházát eltávolítjuk, hosszúk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű