menu

Családireceptkönyv.hu

Tangzhong - minden kelt tésztához!


Írta:

Elk. idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2,5 dl tej vagy víz
5 dkg liszt

Elkészítés:


65 fokra felmelegítem keverve Ha a fakanállal meghúzom a tésztát és látom a lábos alját, akkor készen van.
Lehűtve rakom mindenféle kelt tésztába.
Foszlós, puha lágy lesz a tészta tőle!
3 napig hűtőben eláll...

Tangzhong - minden kelt tésztához!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Kalácsok, Kelt tészták, Kenyerek, Konyhai praktikák,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Judit
Fűszernövények télre
Fűszernövények télre

A kerben termesztett fűszernövényt szedd le, vagy vásárolj a piacon Mosd meg alaposan Terítsd szét tiszta konyharuhára Hagyd, hogy a víz leszáradjon róla (kb 1 nap) Aprítóban d...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
MELYIK VITAMINT MILYEN ÉTELBŐL NYERED?
MELYIK VITAMINT MILYEN ÉTELBŐL NYERED?

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
TOJÁSFASÍRT
TOJÁSFASÍRT

A tojásokat megfőzzük, meghámozzuk és krumplinyomó segítségével áttörjük. Hozzáadjuk a vízben áztatott (én vegetát is szoktam rászórni) kinyomkodott zsemlét. Ráütjük a nyers tojást...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
A nagy sajt lexikon – A rúzsozástól a lyukakon át a
A nagy sajt lexikon – A rúzsozástól a lyukakon át a

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk