1 db kígyóuborka
1.25 dl görög joghurt
2 gerezd fokhagyma (kisebb )
0.25 citromból nyert citromlé
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 teáskanál olívaolaj
1.A kígyóuborkát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, majd kinyomkodjuk belőle a nedvességet.
2.A fokhagymát lereszeljük, vagy nagyon apró darabokra vágjuk.
3.Összekeverjük a reszelt uborkát, fokhagymát, és a joghurtot.
4.Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és egy kiskanálnyi olívaolajjal meglocsoljuk.
Csirkemellet pirítottam,rádobtam a zöldségeket amik voltak itthon. Került bele kaliforniai paprika, jégcsapretek, gyöngyhagyma, uborka, paradicsom. Összeforgattam, ráhalmoztam a...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesSütőpapírral bélelt tepsibe raktam a szeletelt sajtot úgy, hogy kissé fedjék egymást, megszórtam a reszelt sajttal és 2 percre meleg sütőbe tettem, épp csak, hogy kissé összeolvadj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA franciasaláta zöldségkeveréket sós vízben megfőzzük. A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk. A tejfölt kikeverjük a majonézzel, citromlével, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA savanyú káposzta fejet leveleire szedjük, a vastag erezetet levágjuk. A töltelék mennyisége a káposzta fej nagyságától függ. Az uborkát, paprikát, karfiolt, hagymát apróra feld...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű