menu

Családireceptkönyv.hu

Grízgaluska leves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 db murok
Galukához:
- 1 tojás
- gríz
- késhegynyi szódapor

Elkészítés:


Egy murkot megreszelünk és megdinszteljük, majd felöntjük vízzel és ízesítjük, szaggatunk bele közepes méretű galuskákat.
Grízt annyit rakunk hozzá hogy ne legyen se túl kemény se túl híg.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Olasz lencseleves
Olasz lencseleves

A vöröshagymát és a fokhagymát finomra vágjuk, a répákat és a kolbászt pedig karikákra. Egy nagyobb fazékba tesszük a kolbászkarikákat, és olívaolajon megsütjük őket. Ha már roppa...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Frankfurti leves
Frankfurti leves

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Borsó leves
Borsó leves

Összedarabolom a zöldségeket, megmosom őket. Kevés olajon megdinsztelem, kevés lisztet szórok rá, majd piros paprikát, sót. Lassan felengedem vízzel, de vigyázok, hogy ne legyen cs...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Marcsi
Magyaros burgonyaleves
Magyaros burgonyaleves

Egy nagyobb lábasban feltesszük a vizet főni. Belerakunk egy darab füstölt szalonnabőrt, a babérlevelet és a két kis fej hagymát, amiről csak a külső héjat szedjük le. Remek szín...

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk