menu

Családireceptkönyv.hu

Czabányi-Kiss
család receptkönyve


https://csaladireceptkonyv.hu/czabanyi-kiss
Családtagok: Avatar Kiss Dorottya Avatar Czabányi Dániel Avatar Springer Mercedes Avatar Szabó Katalin
Legújabb receptek
Avatar
Írta: Dorottya
Sütőben sült brassói zellerrel
Sütőben sült brassói zellerrel

1. A vöröshagymát üvegesre pároljuk, a zúzott fokhagymával. 2. Ha kész, mehet rá a kockára vágott hús is, melyet fehéredésig párolunk. Közben mehetnek a fűszerek rá, pirospaprikáv...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dorottya
Lencsekrémleves füstölt tarjával (Gluténmentesen is)
Lencsekrémleves füstölt tarjával (Gluténmentesen is)

1. A lencsét előző este átválogatjuk, majd beáztatjuk. Másnap a vöröshagymát az olajon megdinszteljük, megfuttatjuk rajta a zúzott fokhagymát, hozzáadjuk a lencsét, felöntjük 1 lit...

Elkészítési idő: fél óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dorottya
Lasagne
Lasagne

1. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat és a húsokat fehéredésig sütjük. Ízesítjük sóval, bazsalikommal, oregánóval és majorannával. Felöntjük egy nagy pohár vízzel. 2. Amikor má...

Elkészítési idő: 45 p
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Dorottya
Grízes tészta
Grízes tészta

1. Az olajat lábasba öntjük, a kimért búzadarát hozzáadjuk. 2, Elkeverjük, és közepes lángon folyamatosan kevergetve barnára pirítjuk. Érezni fogjuk az illatát, amikor jó. 3. Ami...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Dorottya
Käsespätzle zu Filetstreifen in Pilzrahm
Käsespätzle zu Filetstreifen in Pilzrahm

1. Spätzle in kochendem Salzwasser nach Packungsanweisung zubereiten. 2. Spätzle abgießen, in eine große ofenfeste gefettete Form geben. Die gerösteten Zwiebeln ­darauf verteilen...

Elkészítési idő: fél óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dorottya
Diós pudingos csodasüti
Diós pudingos csodasüti

1. A tojást a cukorral habbá verjük. Fokozatosan hozzáöntjük az olajat, tejet és a többi hozzávalót. 2. Előkészítünk egy 20 x 30 cm nagyságú tepsit, vajjal kikenjük és belisztezzü...

Elkészítési idő: fél óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dorottya
Borsóleves karfiollal
Borsóleves karfiollal

1. A zöldségeket kisebb-nagyobb darabokra vágjuk. A kókuszzsírt megolvasztjuk belerakjuk a zöldségeket és az apróra metélt zeller- és petrezselyemzöldet. Pár percig dunsztoljuk. Ut...

Elkészítési idő: fél óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dorottya
Soljanka nach Mama Art
Soljanka nach Mama Art

Den Speck anbraten, die gewürfelte Wurst dazugeben, (noch nicht die Salami!), alles schön anbraten. Dann die Salami dazugeben, kurz weiterbraten, die Zwiebel mit in den Topf geben...

Elkészítési idő: fél óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dorottya
Tejszínes, sajtos, rakott karfiol fűszeres darált hú
Tejszínes, sajtos, rakott karfiol fűszeres darált hú

A vöröshagymát pucold meg, aprítsd fel, és kevés olajon párold üvegesre. Tedd rá a darált húst, majd kevergesd fehéredésig. Sózd, borsozd ízlés szerint, szórd meg pirospaprikával,...

Elkészítési idő: fél óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dorottya
Pirított tarhonyaleves
Pirított tarhonyaleves

1. A burgonyát és a zöldségeket megtisztítjuk. A burgonyát kockára, a sárgarépát karikára, a zöldséget négybe vágjuk. A karalábét vékonyan felszeleteljük. A hagymán rajtahagyjuk a...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share

Tartalomjegyzék


print

Czabányi-Kiss receptes könyve


close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk