- 600 ml joghurt (natúr),
- 6 ek cukor (ízlés szerint),
- 2 ek vaníliás cukor,
- 3 ek zselatin,
- 300 ml habtejszín,
- 20 dkg erdei gyümölcs mix (vagy bármilyen gyümölcs),
Egy kisebb lábasban a joghurtot összekeverjük a cukorral.
Feltesszük melegedni, de vigyázzunk, nehogy forrni kezdjen!
Levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a kevés vízben feloldott zselatint..
Majd jól összekeverjük, végül hozzáadjuk a felvert tejszínt. Óvatosan beleforgatjuk a gyümölcsöt. A formát kibéleljük folpakkal és beleöntjük a masszát..
Hűtőbe tesszük, és fogyasztásig a hűtőben is tároljuk.
Tálalás előtt ügyesen kifordítjuk egy tányérra.
A kekszet a tejjel, meggylével, kávéval, kakaóval és porcukorral formázható állagúra keverem és egy sütőpapírral kibélelt tepsibe lapítom. Kézi habverővel összekeverem a túrós rét...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA konzerv levét töltsd át egy kisebb tálba, majd mártsd ebbe a lébe bele a babapiskótákat, és helyezd bele egy 22 cm átmerőjű, kör alakú kapcsos tortaformába. Ezután egy tálba verd...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA zserbógolyó hozzávalóit összekeverjük egy tálban. Elsőre ne tegyük bele az összes lekvárt, mivel lehet, hogy kicsit kevesebb kell. De lehet, hogy kicsit több. Ez teljesen a lekvá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA diétás őszibarack befőtt levét szűrőn lecsepegtetjük. Kimérjük a darált kekszet, hozzátesszük a nutellát és a lecsepegtetett, villával összenyomkodott őszibarackot. Az egés...
Elkészítési idő: 5-15 perc Nehézség: Könnyű