1 pohár kefír vagy natúr joghurt
2 kefíres pohár cukor
3 pohár liszt
4 tojás
1 cs. vaníliás cukor
1 cs. sütőpor
3/4 pohár olaj
A hozzávalókat össze keverem egy tálban, majd egy kivajazott, kilisztezett tepsibe öntöm, és megszórom cseresznyével.
160-170 fokon 30-35 percig sütöm hőlégkeveréses sütőben.
1. A töltelékhez az almákat meghámozzuk, kisebb darabokra vágjuk. 2. Egy lábosban ízlés szerinti mennyiségű cukorral 10-15 percig pároljuk, nem kell, hogy teljesen elpárologjon...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagy tálba tegyünk egy csipet sót, a tojásokat és a cukrot. Addig kevergessük, míg a cukor és só feloldódik teljesen. Adjuk hozzá a szódabikarbónát, a joghurtot és a citrom lev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKrém: 3 egész tojást 15 dkg cukorral jól kikeverünk, 3 dl tejjel feleresztjük, 5 kanál liszttel és 1 vaniliáscukorral simára keverjük. Gőz fölött állandó keverés mellett sürüre főz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű